We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Pse Hyundai ?

Hyundai Elevator është prodhuesi më i madh i ashensorëve në Kore dhe një ndër top 3 në tregun botëror.

Cilësia dhe Siguria e Çertifikuar nga Bota

Minimizim i zhurmës dhe dridhjeve.

Kursimi i energjisë , miqësor me mjedisin dhe relativisht ekonomik.

Komoditet i lartë i udhëtimit

Teknologjia inteligjente

Hyundai Elevator është prodhuesi më i madh i ashensorëve dhe mirëmbajtjes së tyre në Kore dhe një ndër top 3 në tregun botëror.

Pëlqimet rreth Teknologjisë më e fundit, dizajni më modern , një nivel i lartë komoditeti dhe avantazhe sigurie 10 marka HYUNDAI ELEVATORS , kanë bërë Hyundai-n një nga liderat botërorë në industrinë e ashensorëve!

Cilësia dhe Siguria e Çertifikuar nga Bota

Siguria është vlera më e rëndësishme e ashensorëve Hyundai pasi është e lidhur drejtpërdrejt me jetën e njerëzve. Për ta bërë ashensorin më të sigurt, ne verifikojmë tërësisht cilësinë që në fazën e zhvillimit. Ne do të bëjmë më të mirën për sigurinë e klientit.

Minimizim i zhurmes dhe dridhjeve.

Ashensorët Hyundai janë të pajisur me një sistem të shuarjes se zhurmës, dridhjeve (NVH). Struktura e thjeshtë e kapsulës, e cila minimizon rezistencën e ajrit dhe sistemi i kontrollit të dridhjeve heqin edhe më të voglën zhurmë dhe dridhje, duke ofruar një udhetim të rehatshëm dhe të qetë

Kursimi i energjisë

Aplikacionet e kursimit të energjisë të Hyundai-t si inverteri rigjenerues janë njohur në mbarë botën, kanë fituar certifikimin e Klasit A nga instituti gjerman I testimit dhe çertifikimit. Një inverter rigjenerues për të ripërdorur energjinë e prodhuar nga funksionimi i ashensorit, është teknologji revolucionare e gjelbër që riciklon fuqinë që rrjedh, në fund të fundit kursen energji deri në 64%.

 

Komoditet i lartë i udhëtimit

Kontrollues i presionit atmosferik.

Duke kontrolluar luhatjet e presionit atmosferik të shkaktuara nga ndryshimi i lartësisë, kontrolluesi minimizon zhurmën.

Kjo mundëson një përvojë të rehatshme levizje me ashensorë edhe brenda një ndërtese shumë të lartë.

TEKNOLOGJIA INTELIGJENTE

Teknologjia inteligjente më efikase, kombinuar me ashensorët Hyundai, teknikat kryesore, njohuritë e akumuluara dhe Inteligjencës artificiale.

1.

1.

Butoni i thirrjes së lëvizjes ( Motion Call Button)

Hyundai Elevator ka krijuar një sistem të veçantë të njohjes së lëvizjes që lejon njerëzit të komunikojnë me butonat e ashensorit duke lëvizur duart lart e poshtë, duke siguruar sigurinë dhe higjienën maksimale.

2.

2.

Buton pa prekje (Touchless Button)

funksionon shumë mirë në parandalimin e përhapjes së viruseve dhe infeksioneve.

3.

3.

Butoni i këmbës pa prekje (Touchless Foot Button)

pa kontakt ju lejon të telefononi një ashensor me këmbët tuaja duke përdorur një teknologji njohjeje sensori të instaluar nën butonin e korridorit.

4.

4.

Parmakët antivirus (Anti-Virus Handrail)

eliminojnë më shumë se 99% të baktereve të dëmshme.

5.

5.

Prekja e ajrit (Air Touch)

për t'u mundësuar pasagjerëve të hyjnë në katet e destinacionit pa pasur nevojë të shtypin asnjë buton dhe të parandalojë transmetimin e sëmundjeve infektive dhe kontaminimit përmes prekjes.

6.

6.

Indikatori inteligjent (Smart Indicator)

Treguesi inteligjent shfaq një sërë informacionesh si data, ora, numri i kateve dhe kursimi i energjisë, si dhe funksionet e kamerave të CCTV-së për kontrollin ultrasonik të dëmtuesve dhe pastrimin e ajrit të anionit pa ozon.

7.

7.

Sistemi Inteligjent i Ndërtimit (IBS)

Vetëm ata që kanë një çelës karte lejohen të përdorin ashensorin. Kjo kontribon në sigurinë efektive dhe parandalimin e krimit.

8.

8.

Pajisja e sigurisë së dyerve me rreze

Sensori me shumë rreze zbulon lëvizjet e pasagjerëve dhe automatikisht hap derën, duke ndihmuar në parandalimin e aksidenteve..

9.

9.

Inteligjenca Artificiale (AI)

Ashensorët tanë inteligjent mund ju njohin fytyrën tuaj, t'ju përshëndesë me emër, t'ju çojë në katin tuaj automatikisht, madje edhe të ndalojnë për të futur një robot që mban një pjatë ushqimi ose tabaka.

Njohja e fytyrës (Face-recognition)

Njohja e zërit (Voice-recognition)