We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

heading-icon
LIDER I SË ARDHMES

SAFETY ELEVATORS

Jemi krenarë t'u njoftojmë se Safety Elevators ka krijuar një partneritet të gjatë me Hyundai Elevators, një lider global në industrinë e ashensorëve. Si një partner i besuar, ne kemi punuar ngushtë me Hyundai Elevators për t'u ofruar klientëve tanë sisteme ashensori të nivelit të lartë që kanë prioritet sigurinë, besueshmërinë dhe teknologjinë e fundit. Bashkëpunimi ynë na ka lejuar të shfrytëzojmë ekspertizën dhe inovacionin e Hyunda-it, duke siguruar që klientët tanë të marrin ashensorët me cilësi më të lartë që plotësojnë dhe tejkalojnë standardet e industrisë. Së bashku, ne vazhdojmë të ofrojmë zgjidhje të sigurta, efikase dhe moderne të transportit vertikal për klientët tanë të çmuar, duke forcuar angazhimin tonë për përsosmëri në industrinë e ashensorëve.

LIDER I SË ARDHMES
PROJEKTE

OBJEKTET QE LEVIZIN SMART ME HYNDAY ELEVATOR

heading-icon
ÇFARË OFROJMË

SHËRBIMET TONA

MONTIM

Kompania jonë përdor teknologjitë më të fundit inxhinierike per montimin dhe instalimin e ashensorëve, si dhe produkte të teknologjisë mekanike dhe mikroprocesore të projektuara dhe testuar në mbarë botën.

MONTIM

PROJEKTIM DHE OPTIMIZIM I SHPEJTESISE DHE SASISE SE ASHENSOREVE

Ne ofrojmë asistencë në përzgjedhjen e numrit të ashensorëve dhe nivelin e shpejtesisë së duhur për të rritur eficiencen, njëkohësisht edhe për të minimizuar kostot tuaja të ndertimit.

PROJEKTIM DHE OPTIMIZIM I SHPEJTESISE DHE SASISE SE ASHENSOREVE

MIRËMBAJTE DHE STANDARDE PROFESIONALE

Parimi ynë është t’u ofrojmë klientëve tanë mbështetje të menjëhershme dhe të kompletuar, persa i perket materialeve, komponentëve dhe shërbimeve të ofruara para dhe pas çdo shitje. Safety Elevator ofron per ju shërbimin 24 orë në 7 ditë të javës, duke ju dhënë suportin për çdo problem apo ndihmë që mund të keni me ashensorin tuaj. Ne bëjmë punën që nevojitet për të zgjidhur problemin tuaj.

MIRËMBAJTE DHE STANDARDE PROFESIONALE
NA KONTAKTONI
  • Email:
  • Phone: +355 69 331 9597
Tirane, Rruga “Mihal Duri”, Objekti Nr. 33, Albania