We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Hyundai Elevator zhvillon produkte të përshtatshme për dizajne ndërtesash dhe përdorime të ashensorëve në mënyrë që të ofrojë zgjidhje të personalizuara.
Jo vetëm siguria dhe cilësia e udhëtimit, por edhe efikasiteti i hapësirës merret parasysh për t’ju ofruar
produkte optimale që do të rrisin vlerën e ndërtesave me dizajne të hollësishme dhe funksione të përshtatshme.

Modeli Shpejtësia Përdorimi Tipi
THE EL 5~18m/sec Hotele, zyra Machine Room
(MR)
i-XEL 3~4m/sec Rezidenciale, zyra, hotele, spitale
LUXEN 1~2.5m/sec Rezidenciale, zyra, arsimore, ndërtesa tregtare, ndërtesa publike, hotele, spitale
YZER 1~2.5m/sec Machine Room Less
(MRL)
Ashensorë për qëllime të veçanta - Observim, Mallra/Automobil -

Ashensor me shpejtësi ultra të lartë mbi 50 kate

Max. 18 mShpejtësia (m/sec)
Min. 5mShpejtësia (m/sec)
THE EL MR
I vetmi ashensor që përputhet me specifikimet arkitekturore të klasit të parë dhe qiellgërvishtëseve.
Ashensori me shpejtësi ultra të lartë i pajisur me nivelin më të lartë të teknologjisë dhe elegancës.
Shpejtësia
5 ~ 18 m/sec
Kapaciteti
1,150 ~ 2,000kg
Kapaciteti i personave
15 ~ 26 persona

Ashensor me shpejtësi të lartë deri në 50 kate

Max. 4mShpejtësia (m/sec)
Min. 3mShpejtësia (m/sec)
i-XEL MR
Ashensori më i avancuar me shpejtësi të lartë me një makinë tërheqëse pa ingranazhe dhe një sistem kontrolli me precizion të lartë, i cili realizon siguri dhe rehati të jashtëzakonshme në udhëtim
Shpejtësia
3 ~ 4m/sec
Kapaciteti
900 ~ 2,000kg
Kapaciteti i personave
12 ~ 26 persona

Ashensor me shpejtësi të ulët dhe të mesmederi në 45 kate/MR

Max. 3mShpejtësia (m/sec)
Min. 1mShpejtësia (m/sec)
LUXEN MR
Një ashensor premium pa ingranazhe me shpejtësi të ulët dhe të mesme me një komoditet udhëtimi që përputhet me produkte me shpejtësi të lartë, si dhe karakteristika ekonomike dhe miqësore me mjedisin
Shpejtësia
1 ~ 3m/sec
Kapaciteti
450 ~ 2,000 kg
Kapaciteti i personave
6 ~ 26 persona

Ashensor me shpejtësi të ulët dhe të mesmederi në 45 kate/MRL

Max. 2.5mShpejtësia (m/sec)
Min. 1mShpejtësia (m/sec)
YZER MRL
Ashensori pa dhomë makinerie për të rritur efikasitetin e hapësirës në ndërtesa dhe për të lejuar planimetri fleksibël të shtigjeve dhe dizajnin e horizontit të ndërtesës
Shpejtësia
1 ~ 2.5m/sec
Kapaciteti
400 ~ 2,500 kg
Kapaciteti i personave
5 ~ 33 persona

Special Purpose Elevators

Ashensor vëzhgimi Shkarko Katalogun
Kombinimi i teknologjisë së avancuar dhe dizajnit të sofistikuar të jashtëm
të ashensorit të vëzhgimit rrit vlerën e ndërtesës.
Tipi 1-Sided, 2-Sided, 3-Sided, Semicircular, Glass-walled observation elevators
Shpejtësia 0.75 ~ 1.75m/sec
Kapaciteti 450 ~ 1,600kg
Kapaciteti i personave 6 ~ 24 persona
Ashensor
Mallrash/ Automobilash
Shkarko Katalogun
Një ashensor i fuqishëm mallrash/automobilash i projektuar për bartjen e sendeve të rënda
si mallrat dhe automjetet
Tipi General, Hydraulic
Shpejtësia 0.3 ~ 1m/sec
Kapaciteti 1,500 ~ 5,000kg